Dansk Tæppe- og Gulvservice

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Dansk Tæppe & Gulvservice blev etableret i 1993, og de har lige siden været leverandører af tæpper i høj kvalitet for kunder i København og hele Sjælland. I deres daglige virke har de altid fokus på at være den førende tæppeleverandør for både mindre og større kunder. Uanset opgavens omfang er deres mål at sikre en venlig service og aflevere et resultat af høj kvalitet, som vækker tilfredsstillelse blandt deres enkelte kunder.

Hos Dansk Tæppe & Gulvservice findes et bredtfavnende udvalg af tæpper, der kan imødekomme ethvert ønske. De kan således tilbyde deres kunder linoliumsgulve til løse gulvtæpper for enhver smag.

Det er altid muligt at få kvalificeret rådgivning i forbindelse med ethvert køb, så du kan finde et tæppe, der matcher dine behov og ønsker. Vil du gerne have en ide om, hvordan forskellige tæpper vil tage sig ud i dit hjem eller i virksomheden, er det muligt at få tæppebussen på besøg, der kører direkte til din dør.

Søger du ny gulvbelægning til dit hjem eller virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne hos Dansk Tæppe & Gulvservice. Du kan kontakte dem telefonisk på 20642424 eller på mail til adressen info@danskgulv.dk. På deres hjemmeside http://danskgulv.dk kan du læse mere om deres produkter og service.

Dansk Tæppe- & Gulvservice
Birkevej 2 B
2635 Ishøj
20 64 24 24

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
20642424