Døgndata ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

sofus, der tidligere gik under navnet Døgndata er en socialfaglig IT virksomhed. sofus leverer enkle og innovative løsninger til private såvel som offentlige institutioner og tilbud.

sofus blev grundlagt i Aarhus i 2009 af den erfarne institutionsforstander Henrik Ernst og Klaus Roelsgaard, overlæge med særlige opgaver inden for sundheds-IT. Hos sofus kan vi derfor kombinere vores viden fra det sociale område med vores ekspertise inden for IT-løsninger.

Vi tilbyder lettilgængelige, sikre IT-programmer. Programmerne er lavet af eksperter fra det sociale område, og bliver nu benyttet i over 100 forskellige danske byer.

sofus står bag 4 IT-programmer, Dagbogsprogrammet, DPU-dokumentation, sofusTeach og sofusMatch.

sofusMatch henvender sig til arbejdet med plejefamilier, og har til formål at skabe systematik i processen at matche børn med plejefamilier.

sofusTeach er udviklet til skoleledelsen, og skaber overblik over lærere og pædagogers kompetencer og udviklingspotentiale.

Dagbogsprogrammet er et redskab til at håndtere skriftligt arbejde angående de personer I er ansvarlige for.

Vores DPU-dokumentationsprogram bruges til at måle på det enkelte barns udvikling i Dansk Pædagogisk Udviklingsprogram.

Er du interesseret i hvordan du kan implementere sofus’ programmer i din institution, så kontakt sofus på telefon 28 96 45 00 eller på mail henrik@sofus.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
28964500