Eberhart Furniture ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Eberhart Furniture er et møbel brand fra Danmark, der i 2014 blev grundlagt af fætrene Rune Vigil og Esben Christoffersen. De arbejder ud fra filosofien om at skabe borde og stole, hvor rå materialer fra naturen forbindes med enkle linjer - uden at miste materialernes æstetik.

I Eberhart Furnitures kollektioner finder du design, der på samme tid er både funktionelt og flot. De vægter at udvælge materialer, der får flot patina med årene og derfor består deres kollektioner primært af egetræ, beton og metal.

Deres kollektioner udføres i deres produktionshus i det sydfynske landskab, hvor de arbejder med underleverandører der har gode arbejdsbetingelser og høj kvalitet i arbejdet.

Med en fælles passion for det gode håndværk og flot design kan du hos Eberhart Furniture møbeldesign med rene linjer og et stilrent look.

På deres hjemmeside www.eberhartfurniture.com kan du gå på opdagelse i deres kollektioner. Hvis du har spørgsmål til deres designs er du også velkommen til at kontakte dem på 70 88 47 27 eller på e-mail til info@eberhart-furniture.com.

Eberhart Furniture
Kronprinsessegade 8 Kdl.
1306 København K
70 88 47 27

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
30274556