Elvium.com

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Elvium er et rekrutteringsystem, der er yderst enkelt og brugervenligt der er skabt for at gøre rekruttering lettere for virksomheden såvel som ansøgere.

Elvium blev designet og udviklet ud fra visionen om at skabe markedets bedste og mest enkle rekrutteringsprogram, der overholder persondataforordningen. Det betyder fx at al data i Elvium er krypteret, så sikkerheden er intakt.

Det moderne online rekrutteringssystem har flere egenskaber, der sikrer en smertefri rekruttering af nye medarbejdere.

Elvium kan blandt andet stå for en autosortering af ansøgninger og sender et autosvar til alle ansøgere. Elvium sikrer derudover at I altid bevarer et overblik over alle jobsamtaler i har afholdt eller skal afholde, en masse værktøjer til samarbejde mellem involverede medarbejdere samt partnermoduler til de enkelte afdelinger, der søger nye medarbejdere.

Elvium er derfor et moderne rekrutterings software, der bidrager til et effektivt rekrutteringsforløb, der samler alle relevante informationer et sted.

Vil du gerne vide mere om de mange muligheder, der følger med Elvium, er du velkommen til at besøge hjemmesiden på www.elvium.com. Ønsker du at tale med en af deres medarbejdere, kan de kontaktes på telefon 71 99 28 60 eller via mail til info@elvium.com.

Hjemmesidens webadresse