EPICO-it ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

EPICO er en international IT freelancehus med dansk base i Ballerup. Hos EPICO kan de hjælpe IT-specialister med at være en del af deres freelance hus, der kan bidrage med at sammensætte dem med virksomheder, der ønsker medarbejdere med deres IT-speciale. Derudover står de også til rådighed med rådgivning og assistance for virksomheder, der søger efter IT-specialister enten til en midlertidigt projektstilling eller til en fastansættelse.

Gennem EPICO Search arbejder de strategisk sammen med deres kunder om at finde den helt rette nye medarbejder til ansættelse. Grundet deres store forretningsmæssige erfaring og viden inden for IT, kan EPICO skabe værdi og vækst hos deres kunder via det rette match.

Deres freelance netværk består af kræfter inden for blandt andet IT-support, drift, infrastruktur samt udvikling - og de kan dermed hurtigt finde en kandidat, der matcher jeres ønsker om kompetencer hos IT-konsulenten.

For alle IT-specialister er du velkommen til at blive en del af deres netværk, hvorfra de fungerer som et bindeled mellem dig og dit fremtidige job.

Kig på hjemmesiden epico.dk og læs mere om deres mange ydelser. Du kan også kontakte dem direkte ved spørgsmål på 20871721.

EPICO-it ApS
Borupvang 2C, 2. sal
2750 Ballerup

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
20871721