FairKredit

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Alle har ret til et fordelagtigt lån, men det er ikke altid så simpelt som det lyder. Af denne grund tilbyder vi hos Fairkredit sikker boligfinansiering uafhængigt af din bank. Vores mål er at skaffe vores klienter det bedste boliglån på markedet.

Vores virksomhed drives af en samling veluddannede, unge danskere med ekspertise inden for regnskab og finansiering. Det der binder os sammen er at vi alle arbejder hårdt for at at skabe bedre forudsætninger for boliglån i hovedstaden såvel som i resten af landet.

Vi hos Fairkredit har kompetencerne til at sætte os ind i din økonomi, så vi kan finde lånet, der passer med dine krav.

Du skal blot udfylde Fairkredits låneberegner og så vil du modtage et tilbud på det lån, der passer bedst til dig. Processen består af 5 enkle steps og der er absolut ingen skjulte udgifter eller forpligtelser.

Fairkredit gør køb af bolig mindre indviklet for køberne, særligt dem der skal investere for første gang. Ønsker du mere information om dine muligheder hos os, så ring til os på telefon 70 27 27 26. Vi holder åbent mellem 10:00 og 17:00 mandag til fredag. Du finder vores kontor på Frederiksberg, nærmere bestemt Porcelænshaven 26, 2. sal. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde lånet, der opfylder dine ønsker. "

FairKredit
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg
70 27 27 26

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70272726