Filial af Sparvath Rengøring og Vinduespolering AB

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Sparvath er en kvalitetsbevidst rengøringsvirksomhed, der kan stå for alle rengøringsopgaver for private kunder samt virksomheder. Da vi er beliggende i Herlev har vi mulighed for at hjælpe vores kunder i København og resten af Sjælland med alt fra flytterengøring til fast tilrettelagt rengøring.

Vi tilbyder en fleksibel service for alle vores kunder, og vores rengøringsløsninger tilpasses derfor altid til vores enkelte kunder. Vores engagerede og professionelle medarbejdere er altid opmærksom på at yde en service af høj kvalitet, så vi sikrer kunder, der er tilfredse.

Hos Sparvath har vi en ambition om kun at benytte rengøringsmidler, der ikke skader miljøet. Det er vigtigt for os, at vores produkter er miljøvenlige, så de foruden at passe på miljøet desuden også giver vores medarbejdere og kunder et behageligt arbejdsmiljø.

Vi står gerne til rådighed med vores rengøringsindsatser. Ønsker du et tilbud på dine rengøringsopgaver, kan du altid kontakte os. Du kan fange os på telefon 30 66 74 48 eller skriv til os pr mail på info@sparvath.se, så ringer vi dig op.

Filial af Sparvath Rengøring og Vinduespolering AB
Lyskær 3 CD
2730 Herlev
30667448

Evt. telefonnummer
30667448