FlexInEx ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

FlexInEx er en nutidigt skiltevirksomhed, der leverer totalløsninger til virksomheder, institutioner og boligforeninger. Med en bred erfaring indenfor wayshowing kan de tilbyde deres kunder moderne designløsninger som blandt andet skilte og byudstyr som postkasser og informationsskærme.

De laver altid unikke løsninger, der fokuserer på helheden. Det indebærer, at de altid forholder sig til de omgivelser deres løsninger, skal indgå i. Når man skal skilte korrekt er det nødvendigt altid at medtænke brugerens efterspørgsel efter information eller vejvisning, hvor det kræver at skiltene er lette at afkode og har en strategisk placering, der understøtter forståelsen.

Dette er særligt noget der vægtes, når FlexInEx skal levere den rette løsning. Brugerens kontekst medtænkes altid i løsningen. Ligeledes sørger de også altid for at skabe skilte eller andre løsninger, der integrerer afsenderens identitet i det visuelle design, så genkendelighed og troværdighed er en del af det endelige resultat.

På www.flexinex.dk kan du finde en oversigt over alle deres ydelser og få mere viden om de mange muligheder du har at vælge imellem, når du samarbejder med FlexInEx.

Vil du gerne i kontakt med FlexInEx, kan du ringe til dem på tlf. 98 13 10 98 eller sende en e-mail til post@flexinex.dk.

FlexInEx ApS
Hattemagervej 8
9000 Aalborg
98 13 10 98

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
98131098