guldborgSUND TAND

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Tandlæge John Hjorth Klos driver til dagligt en topmoderne tandlægeklinik i Nykøbing Falster nærmere bestemt på Tværgade 4 på Lolland. Det er afgørende for tandlæge John Hjorth Klos altid at kunne tilbyde professionelle og skånsomme tandbehandlinger, der gerne skal bidrage til at alle patienter har en positiv oplevelse, når de besøger klinikken.

Hos guldborgSUND TAND tilbyder John Hjorth Klos altid behandlinger, der skal sikre, at alle hans patienter har sunde og raske tænder. For patienter med tandlægeskræk, kan du være sikker på, at du altid modtager en smertefri behandling. Tandlæge John Hjorth Klos arbejder ud fra en mission om at skabe nogle rolige og behagelige omgivelser, så du som patient føler dig i trygge hænder.

Leder du efter en tandlæge nær Sundby og andre nærområder, er tandklinikken guldborgSUND TAND et sikkert valg. Du er mere end velkommen til at ringe til ham, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille tid i klinikken. Du kan ringe til klinikken på telefon 54 85 01 92. Du er også velkommen til at besøge hans hjemmeside www.guldborgsundtand.dk for mere information.

guldborgSUND TAND
Tværgade 4, st.
4800 Nykøbing Falster
54 85 01 92

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
54850192