Henning Rix Fotografi

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Mit navn er Henning Rix og har studie med beliggenhed i hjertet af Odense. I 2013 blev jeg udlært som fagfotograf og har de seneste år opnået stor erfaring med de fleste typer fotografering. Jeg har blandt andet stor erfaring med familieportrætter, hvor jeg har taget et øjebliksbillede af forældre og børn, der hvor de er lige nu .

Desuden har jeg i min tid som fotograf også fået erfaring med produktfotografering og fotografier til ejendomsreportager.

For mig skabes et godt fotografi ud fra flere evner end blot et klik på kameraet. Det kræver erfaring og dyb indsigt at skabe det rette lys, finde den særlige vinkel eller understøtte et bestemt budskab, og det er altid min motivation at få sammenhæng mellem lys, vinkel og objekt til et flot billede. Og jeg ser frem til at høre, hvad du ønsker dig i dit portræt.

Har du spørgsmål om min fotografering eller vil du gerne bestille en tid, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe til mig på 21 44 54 05 eller sende en mail til info@henningrix.dk. Jeg glæder mig til at indfange dig på bedste vis.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
21475405