Hillerød Autocenter ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er det ved at være tid til et servicetjek af din bil? Overvejer du at investere i en ny bil, eller måske sælge den gamle? Så kan Hillerød Autocenter være behjælpelige.

Vi er et hold af passionerede automekanikere, der elsker biler. Vi har specialiseret os i service, køb og salg af køretøjer, og på vores adresse på Falkevej 20, Hillerød tager vi os af hele pakken, når det kommer til biler, lige fra syn til til salg.

Service hos Hillerød Autocenter indbefatter blandt andet at bremser adskilles, renses og smøres og at styretøj, frysepunkt og dæktryk undersøges og justeres.

Skal du af med din gamle bil klargør vi den gerne, så du øger dine chancer for at få et godt salg. Ønsker du at investere, forhandler vi også et bredt udvalg af nyistandsatte, brugtvogne - af en ordentlig kvalitet. Er økonomien stram, samarbejder vi med forskellige banker, for at tilbyde dig den optimale finansieringsløsning.

I vores værksted foretager vi syn på alle mærker og modeller. Efter endt serviceeftersyn kræser vi også gerne for din bil med en Quick Clean vask eller en komplet ydre polering.

Er du på jagt efter en autoforhandler der er til at stole på, og en erfaren automekaniker, så er Hillerød Autocenter klar til at hjælpe. Vi har adresse i Hillerød, nærmere bestemt på Falkevej 20. Har du spørgsmål til vores ydelser, kan du altid via telefon 72 48 88 87 eller på mail salg@hillerodautocenter.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
72488887