http://bojesen.dk

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Skal du eller din virksomhed stable en helt særlig begivenhed på benene, i smukke omgivelser i København og med uforglemmelige smagsoplevelser? Så står vi hos Bojesen klar til at påtage os opgaven.

Bojesen A/S er et foretagende, hvis passion det er at udvikle madkoncepter tilpasset de omgivelser de skal nydes i. Hos Bojesen har vi gjort det til vores job at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed.

Bojesen arrangerer møder, firmafester, firmaarrangementer m.m. på forskellige lokationer i København, eksempelvis Tårnet, restauranten på toppen af Christiansborg, Experimentariet i Hellerup eller Axelborg på Vesterbro. Samtlige af vores lokaler fremtryller en unik stemning, der skaber grobund for gode snakke om dialog til dit arrangement.

Vores fokus dialogskabende smagsoplevelser, hvor sanseligheden er i højsædet. Alle vores menuer er lavet fra bunden, skabt med årstidens bedste råvarer.

Udover at arrangere firmaarrangementer og fester leverer vi også mad til mange med vores catering i København, ligesom vi er eksperter i konditorkunst og står bag vores helt eget chokolademærke, Oialla Chokolade.

Bojesen bøjer rammerne, så de passer til jeres behov. Vil du vide mere, kan du til hver en ti

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
33914600