Hummels Gulvservice A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos www.hummelsgulvservice.dk har vi været Danmarks førende specialist inden for gulvløsninger siden 1962. Det er vigtig for os, at vores kunder ser os som en troværdig og professionel samarbejdspartner, og derfor vil kvaliteten i vores gulve såvel vores service altid være høj.

Vores kundegruppe er med årene blevet bred, og vi står gerne for gulvløsninger til private, foreninger og erhverv. Vi står klar til at yde vores bedste uanset, hvilken arbejdsopgave, du har brug for at få løst. Vi kan lægge alle former for gulvbelægning, og vi er også til rådighed ved behov for totalrenovering af gulve.

Vi arbejder ud fra den overbevisning, at kvalitet er fundamentet for et godt resultat, og derfor har alle vores medarbejdere en stor viden om faget, og vi brænder for at levere det bedste resultat. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor kan du altid modtage vejledning af vores medarbejdere inden vi påbegynder en opgave.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Du kan kontakte os telefonisk på 84 41 09 00 eller skrive en e-mail til butik@hummels.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
87410900