Instaservice I/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Instaservice er et service- og vikarbureau med afdelinger i henholdsvis København, Kolding og Århus. I mere end 10 år har de hjulpet virksomheder i hele Danmark i forbindelse med rekruttering af kvalificerede vikarer blandt andet inden for rengøring samt lager.

Som vikarbureau har de for øje altid at sikre en kvalitetsrig løsning, når behovet for ekstra hænder opstår. Der kan være flere årsager til, at det kan være nødvendigt at indhente mere arbejdskraft i en given periode. Instaservice kan være til stor hjælp, hvis I har brug for ekstra bemanding på grund af fx ferie eller sygdom.

Som rekrutteringsfirma, er Instaservice altid til rådighed, hvis du søger kvalificeret personale til din virksomhed. Med kontorer spredt over hele Danmark i København, Kolding og Århus, har Instaservice mulighed for at varetage din rekruttering lige meget hvor I befinder jer.

Er du på udkig efter en vikar, kan du altid kontakte Instaservice. Du kan kontakte dem telefonisk på 53 53 34 64 eller skrive til dem via kontaktformularen på www.instaservice.dk.

Instaservice I/S
Fuglebækvej 2A 1 Sal tv.
2770 Kastrup
53 53 34 64

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
53533464