Jarolics – Salgstræning

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du en drøm om at indfri dine målsætninger i professionel salgssammenhæng? Men savner du ekstern motivation og coaching?

Jarolics Sales Consulting er en dansk virksomhed, startet af Thomas Jarolics, som du måske kender fra podcastserien “Hårnålens Værdi”. Virksomheden er grundlagt med den idé at skabe professionel samt personlig udvikling i service- og salgsbranchen.

Thomas er, blandt andet, salgsleder- og coach, og er drevet af ønsket om at udvikle salgsteam gennem individuelt opbyggede coachingforløb. Af den grund tilbyder Jarolics Sales Consulting forskellige løsninger inden for salg, bl.a. foredrag, kurser og træning. På baggrund af sin egen erfaring identificerer Thomas de mål, der skal sættes for at det individuelle salgsteam kan udvikle og rykke sig.

Hos Jarolics Sales Consulting kan du bl.a. vælge imellem kurserne ”Den intelligente sælger” og “Skab værdi for dine kunder”. Prisen på ydelserne afhænger af individuelle faktorer, som fx antal af deltagere, lokation og selvfølgelig hvilken løsning du ønsker. Jarolics Sales Consulting har adresse på Amager, på Polensgade 10, 2. th.

Er du i tvivl om, hvorvidt du vil have gavn af disse ydelser, opfordrer vi dig til at tage kontakt til Jarolics Sales Consulting for et tilbud. Benyt nummeret 50 52 90 40 eller send en besked til Jarolics.sc@gmail.com, så har du taget første skridt på vejen mod at indfri dine mål.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
50529040