Jemac Kommunikation ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Det koster kassen at træffe de forkerte beslutninger. Har du brug for hjælp til at træffe de rette beslutninger, når det kommer til kommunikation og rekruttering? JEMAC er en rekrutterings- og kommunikationsvirksomhed, der hjælper virksomheder med at udleve deres fulde potentiale.

Jemac Kommunikation ApS har stor erfaring fra bl.a. byggebranchen og industrien, hvorigennem vi har opbygget et stort netværk blandt de helt store beslutningstagere. I vores virksomhed tilbyder vi bl.a. med salgstræning og personlig udvikling og vores motto er “Kommunikation der rykker”.

Vores kurser i bl.a. salgstræning og Social Selling via LinkedIn henvender sig til alle - både erfarne sælgere og dem der gerne vil være det, og vi går højt op i at videreformidle vores viden i et klart og forståeligt sprog.

Ønsker du ansætte en ny supersælger, kan vi også her være behjælpelige. Vi klarer hele processen lige fra annoncering til ansættelse.

Vil du vide mere om vores store udbud kurser, workshops og services, er du velkommen til tage kontakt til Jemac Kommunikation ApS. Ring på telefon 21 28 34 09 eller skriv en mail på jemac@jemac.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din kommunikation, rekruttering eller udvikling.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
21283409