Jensen Print

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du brug for en samarbejdspartner med speciale i tryk og print? Vores virksomhed, Jensen Print, er et professionelt, moderne trykkeri, der udfører et bredt udvalg af bestillinger.

Fra vores adresse på Frederiksberg fremstiller vi enhver tænkelig printløsning, som fx løsblade, visitkort og kursusmapper.

Vi lægger vægt på godt håndværk og personlig service. Vi interesserer os for vores kunders opgaver og er ikke blege for at melde ind, hvis vi ser noget, der kan optimeres. Enhver opgave er unik og skal løses i kundens ånd. Åbenhed og respekt beskriver altså bedst Jensen Print.

Vores dygtige hold benytter sig af landets bedste maskine til digitalt print, kaldet Konica Minolta Bizzhub Press c1060, hvilket sikrer et smukt resultat - hver gang.

Har du en trykkeopgave? Kontakt os for at høre hvordan vi kan løse den. Vi holder til på Tårnborgvej 9, 1901 Frederiksberg C. Vil du tale med os, så giv os et kald på 40 15 13 93 eller send os en mail på info@jensenprint.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Jensen Print
Tårnborgvej 9
1901 Frederiksberg C
40 15 13 93

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
40 15 13 93