Jurist -Og Skødehuset

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du brug for en professionel jurist til at hjælpe dig med dine juridiske anliggender? Så er Jurist- og Skødehuset på Amager firmaet for dig.

Jurist- og Skødehuset er en topmoderne virksomhed med omfattende viden om professionel juridisk rådgivning indenfor fx skilsmisse-bodeling og testamenter. Da vi ikke er bundet af faste udgifter til fx lokaler, arbejder vi med priser, der er lang mere favorable end hos andre firmaer, der tilbyder juridisk rådgivning. For at sige det på en anden måde, bruger vi hos Jurist- og Skødehuset udelukkende penge på det, der er relevant for netop din situation.

Vores kompetente advokater yder råd og vejledning til alt fra berigtigelse af bolig til udfærdigelse af auktionsskøder, og med disses rådgivning kan du trygt stole på, at alle dele af processen bliver udført, så de opfylder alle gældende krav.

Ønsker du mere information om, hvad vi kan gøre for dig, er du til hver en tid velkommen til at fange os på på 60 61 76 78 eller på vores mail js@jurist-og-skoedehuset.dk Vi er altid friske på at besvare de spørgsmål du måtte have, samt at komme med et uforpligtende tilbud på dine juridiske udfordringer. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Jurist -Og Skødehuset
holmbladsgade 44,2 tv
København S 2300
60617678

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
60617678