JustHealth – Kiropraktik & Idrætsklinik

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Man skal ikke leve med smerte! JustHealth er en kiropraktor i Højbjerg, der yder alsidig behandling til både private og erhverv. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler hele mennesket, kontakt os i dag på telefon 86 24 90 90 for at høre mere.

JustHealths motto er, at man opnår det bedste resultat, når man arbejder på tværs af fagene. JustHealth udgøres derfor af en massør og en kiropraktor, der hver især har flere efteruddannelser, fx inden for idrætsskadeterapi og kinesiotapning.

Udover at være kiropraktor og idrætsklinik arbejder vi også med akupunktur i Århus. Hvad end du oplever ondt i kæben, lænden eller skuldrene, finder vores dygtige behandlere den mest effektive behandling til netop dig.

JustHealth tilbyder også erhvervsaftaler for at investere i medarbejdernes sundhed.

Vores klinik har adresse i Århus, nærmere bestemt på Oddervej 89 i Højbjerg, tæt på offentlige transportmuligheder og med gode parkeringsforhold. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 86 24 90 90 eller mail post@justhealth.dk. Hos JustHealth behøver du ingen henvisning, og vi har kort ventetid. Vi ser frem til at hjælpe dig med bl.a. akupunktur, massage og kiropraktik.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
86249090