Keep in Motion v/ Jesper Abildtrup

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

I min klinik, Keep In Motion er jeg interesseret i at tilbyde mine patienter den rette viden, der skal bidrage til at give dem et aktivt liv uden overbelastninger. Hos Keep in Motion i hjertet af Silkeborg arbejder jeg mod at forebygge og behandle overbelastninger.

Foruden behandling med fysioterapi yder jeg desuden ergodynamisk rådgivning samt online fysioterapeutisk vejledning. Her kan alle få mulighed for at stille spørgsmål til deres situation, og jeg vil på bedste vis hjælpe med en anvisning, der passer til deres problemstilling.

I min klinik yder jeg behandlinger, der tager udgangspunkt i den enkelte patient. Ved at have en god indledende samtale med alle mine patienter, kan jeg sammensætte et behandlingsforløb, der skaber de bedste resultater.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til mig på 70 88 41 34 eller skrive en mail til ja@keepinmotion.dk. Hvis du vil læse mere om mine behandlinger, kan du også besøge min hjemmeside på www.keepinmotion.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
21 62 72 61