Køreskolen Route 3400

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Route 3400 er en køreskole i Hillerød der har kørelæreren Martin Sander i spidsen. Omdrejningspunktet for undervisningen er at give alle elever en tilpasset undervisning, der både er lærerig og interessant. Derfor foregår undervisningen også altid i mindre hold på 6-9 elever, så underviseren bedst muligt har overblik over, hvordan hver elev har det og klarer sig. Sådan kan de bedst sørge for, at alle elever kommer godt igennem forløbet.

Hos Route 3400 mener de, at det skal være en god oplevelse at få sit kørekort på skolen i Hillerød. Det skal både være rart i teorilokalet og i trafikken. Derfor får du altid den samme underviser i teori og i bilen, der kender dig, og derfor også ved, hvad du har brug for. Sådan kommer du i mål på den bedst tænkelige måde.

Skal du til at finde en køreskole i Hillerød, er du altid velkommen til at kontakte Route 3400. Martin Sander modtager gerne nye elever og glæder sig altid til at få eleverne sikkert i mål med deres nye kørekort. Du kan altid kontakte køreskolen på 22 28 34 00 eller via e-mail til info@route3400.dk. Besøg også hjemmesiden www.route3400.dk og læs mere om underviseren, priser og praktiske informationer.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
22283400