Koss & Krasnik

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Briller kan sammenlignes med en partner - man skal matche og give hinanden den støtte der er behov for. Koss & Krasnik er en optiker i Køge, hvor vi er stolte af at have branchens bedste kvalitet og priser.

Der er et væld af brillebutikker i Køge, men hos Koss & Krasnik finder du priser der er tæt på 50% billigere end konkurrenternes. Vores sortiment omfatter bl.a. glas, brillestel og linser. Da vores ejer Michael Krasnik har over 20 års erfaring i glasindustrien, sælger vi udelukkende det bedste glas i branchen.

Er du kunde hos Koss & Krasnik får du flere goder, bl.a. multipower glas med branchens største læsefelt, 22 måneders gratis brilleforsikring og penge-tilbage-garanti.

Trænger du til nye kontaktlinser, er Koss & Krasnik det oplagte valg. Vores uddannede medarbejdere hjælper gerne med at udarbejde den rette løsning til dit synsbehov.

Koss & Krasnik har adresse på Vestergade 9, 4600 Køge, men på grund af vores kvalitet og priser har vi kunder fra hele landet. Vil du vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til tage kontakt til os over telefon 56 65 77 02 eller på vores mail. Vi ser frem til forhåbentlig at se dig i vores butik.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
56657702