Kropsterapi – Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi – Østerbro – København – Kjeldadam.dk

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Kjeldadam.dk er en behandlingsklinik med fokus på kropsterapi og kranio sakral terapi , som holder til i København. I klinikken for kropsterapi på Indre Østerbro vil du blive budt velkommen af Kjeld Adam, der i sin funktion som terapeutisk behandler hjælper med at opnå velvære og rette op på kroppens ubalancer gennem personlig og intuitiv behandling.

Han arbejder med både fysiske smerter og skader og lidelser i sindet, og han kombinerer og integrerer et udvalg af forskellige metoder i sin behandling. Han tilbyder for eksempel bindevævsterapi, terapeutisk samtale, bevidsthedsterapi og terapeutisk afspændingsmassage i sin københavnske klinik.

Kjeld Adam benytter desuden en række øvrige behandlingsmetoder, som hver især har til hensigt at skabe velvære i krop og sind, og som alle er afslappende, blide og skånsomme. Du kan læse meget mere om hans behandlinger på www.kjeldadam.dk.

Hvis du vil bestille tid til en behandling på klinikken for kropsterapi i København, kan du henvende dig på 42 26 25 24 eller info@kjeldadam.dk.

kjeldadam.dk
Viborggade 7
2100 København Ø
42 26 25 24

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
42 26 25 24