Larsen Bilsyn ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Periodiske syn af din bil er fastlagt ved lov. Er det ved at være tid til et tjek af din bil? I vores firma, Larsen Bilsyn ApS, tilbyder vi syn af alle arter på køretøjer på max 3500 kg.

Larsen Bilsyn er et hold af kompetente medarbejdere med speciale i bilsyn, der har papir på, at de har modtaget den rette uddannelse, som fremsættes af Færdselsstyrelsen.

Larsen Bilsyn har adresse I Hillerød, på Falkevej 11, hvor vi har opført vores helt egen synshal med plads til 3 synsbaner. Hos os er der til hver en tid mellem to og fire synsmedarbejdere på arbejde, hvilket gør det let for dig at lave en aftale, der passer i din kalender.

Vi syner det hele, lige fra motorcykler til varebiler, samt nedvejninger af biler. Får du foretaget en nedvejning hos os, vil du skulle bruge langt færre penge på brændstof om året.

Som en service til vores kunder er vi desuden et motorkontor, der tager sig af salg og omregisteret af nummerplader.

Har du brug for mere information om vores bilsyn i Hillerød, kan du tage kontakt til os ved at ringe på 28 88 35 00 eller ved at skrive på jacob@larsen-bilsyn.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
28883500