Lexcio Advokatfirma

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

At skulle vælge en advokat handler om tillid. Du skal føle dig tryg ved at advokaten har din succes for øje, og har de rette kompetencer til at vinde din sag for dig.

Søger du en advokat med stor erfaring og høj succesrate inden for socialretten? Så står Lexcio klar til at sætte os ind i og føre din sag. Lexcio er et advokatfirma i København, der tilbyder juridisk hjælp i socialretslige sager som fx tvangsfjernelse eller skilsmisse.

Lexcio Advokatfirma drives af mig, Thomas Taguchi, der har mange års erfaring fra nogle af Danmarks største advokatvirksomheder. Med mig som din advokat kan du forvente at jeg tager en personlig interesse i netop din sag. Din succes er min succes.

Lecxio har kontor i København, helt præcist på Njalsgade 76 i København S. Vil du høre hvad Lexcio kan hjælpe dig med? Så kontakts os for en uforpligtende samtale. Ring på telefon + 53570333 eller send os en mail på info@lexcio.dk.

Vi ser frem til at yde juridisk rådgivning i din socialretslige tvist, fx forældresager, skilsmissesager, tvangsfjernelse eller sager mod det offentlige.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
53570333