Loxam

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

"Loxam er den største virksomhed, der udlejer maskiner, diverse lifte og meget andet materiel til blandt andet den offentlige sektor og byggebranchen. Udover deres 31 afdelinger fordelt over landet, er de desuden også i mere end 20 lande og har en portefølje af materiel på mere end 17.000 enheder.
Deres speciale er udlejning af maskineri. Det betyder, at jeres virksomhed har mulighed for at leje alt fra skurvogne og rullestillads til leje af store gravemaskiner. Udover deres udlejning af værktøj og maskinelt er Loxam også gerne behjælpelige med etablering af byggepladser, hvor de sørger for alle de praktiske aspekter udenom byggeriet, så I har mere tid til at varetage det egentlige byggeri.
Loxam er derudover certificeret ISO 9001 og 14001, hvilket indebærer, at de har en bred viden om kvalitetsstyring og ledelse indenfor miljø, der sikrer dig, den rette og miljøvenlige løsning.
Deres vigtigste opgave er at håndtere alle de serviceopgaver, der ikke involverer selve håndværket, så I får frigivet tid, til det I gør bedst - jeres kerneopgave. De arbejder altid med stort fokus på at finde den helt rette løsning for netop jeres projekt.
Find den nærmeste afdeling for jer i Danmark på deres hjemmeside www.loxam.dk eller kontakt dem på telefon 46 16 19 20 for en helt uforpligtende snak om jeres projekt. "

Hjemmesidens webadresse