MC Hjørnet Nordsjælland ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

MC Hjørnet Nordsjælland kan stå for en grundig reparation af alle motorcykler og sælger udstyr og dele til motorcyklisten, der ønsker kvalitetsbevidst service og produkter. Siden 1975 har MC butikken og værkstedet ydet service, og i dag står medarbejderne fortsat klar til at yde deres fineste service for deres lokale kunder i Hillerød såvel fra København og andre dele af Sjælland.

Hos MC Hjørnet Nordsjælland finder du et sortiment, der indeholder alt, hvad du skal bruge til den optimale motorcykeltur. De har et bredt sortiment af motorcykeludstyr som støvler og jakker. Desuden er det altid muligt at købe reservedele i høj kvalitet. MC Hjørnet Nordsjælland har ingen mellemleverandører af tilbehør og udstyr, og de har kun samarbejde med producenter, der tilbyder kvalitetsudstyr. Det betyder, at prisen på deres produkter er fordelagtige for deres kunder.

Søger du efter et MC værksted nær København, er MC Hjørnet Nordsjælland et godt valg. Du er altid velkommen til at kontakte dem for spørgsmål vedrørende deres ydelser og produkter. Du kan ringe til dem på 48 79 66 00 eller skrive en mail til info@mchns.dk. På hjemmesiden www.mchns.dk kan du se alt deres motorcykeltilbehør og læse mere om deres service.

MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Krakasvej 9
3400 Hillerød
48 79 66 00

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
48796600