NF:CURA SPORT – FYSIOTERAPI & COACHING

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

NF:CURA Sportsfysiologi & Coaching er en klinik med et dedikeret team af fysioterapeuter, der er beliggende i Lyngby på Jægersborgvej tæt på Lyngby Storcenter. I klinikken har medarbejderne en vision om at være den bedste klinik i Nordsjælland både i forbindelse med diagnosticering, træning samt genoptræning og i deres udbud af behandlinger. Derfor tager de også gerne imod patienter fra nærliggende områder som Gentofte og Bagsværd, der leder efter en fysioterapeut.

I klinikken lægger de altid vægt på at lytte til deres patienter og give fyldestgørende rådgivning, så du som patient får information om din skade så du får indsigt i målet med din genoptræning og behandling. Det er deres overbevisning, at har patienten en god forståelse af behandlingsplanen vil de få en langt mere korrekt rehabilitering.

I klinikken ved alle medarbejdere, at de fleste mennesker gerne vil tilbage til deres sportsgren eller daglige arbejde. Deres mål er derfor at sikre en hurtig og intensiv behandling, hvor patienten også får indblik i sin krops styrker og svagheder. Udover fyioterapeutisk behandling, kan patienter også modtage kranio sakral terapi, medicinsk akupunktur samt hjælp med personlig træning.

Du er altid velkommen til at besøge NF:CURA Sportsfysiologi & Coachings hjemmeside på www.nfcura.dk, hvis du gerne vil vide mere om klinikken og deres behandlinger. Du kan også ringe til dem på tlf. 42 41 08 79 eller via mail til nick@cfcura.dk.

NF:CURA Sportsfysiologi & Coaching
Jægersborgvej 66
2800 Lyngby
42 41 08 79

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
42410879