NORD Magasinet

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Indholdet i NORD Magasinet har fokus på boliginteriør, mode, gastronomiske oaser og sundhed og velvære. Hver måned udkommer et nyt nummer, hvor de sætter spotlys på et bestemt tema - men i alle udgaver finder du altid faste sektion om bolig, skønhed, interiør og gastronomi.

Kig gerne forbi deres hjemmeside og få en stor indsigt i deres univers. På deres hjemmeside kan du læse portrætter af anerkendte skikkelser indenfor forretningsverdenen, du kan gå på jagt efter din nye bolig, og du kan finde små kvalitetsbutikker, der alle byder inden for til en helt særlig oplevelse.

Det er desuden muligt at læse alle magasiner på hjemmesiden, hvor du kan bladre dig igennem en masse sider med livsstilsartikler - der alle har fokus på NORD’s lokalområde.

Er du på jagt efter inspiration til boligens indretning, til at finde et lækkert spisested eller til et nyt look, er NORD Magasinet den perfekte muse. Også læsestof om sundhed og kulturelle begivenheder kan du finde læsestof om.

Besøg hjemmesiden og læs med i alt det nye. NORD Magasinet er beliggende på adressen Tuborg Havnefront - og du kan komme i kontakt med magasinet telefonisk på 39 90 80 70 eller ved at skrive en mail til info@nord-magasinet.dk.

RM Media / NORD Magasinet
Tuborg Havnepark 7
2900 Hellerup
39 90 80 70

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
39908070