Nordic Seaplanes – Vandflyver mellem Aarhus og København

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du brug for at rejse mellem Aarhus og København, og samtidig minimere transporttiden?

NORDIC Seaplanes har siden 2016 sparet tusindvis af rejsende mellem Aarhus og København massere af rejsetid med en transporttid på kun 45 min.

NORDIC Seaplanes ligger til i havnen i både Aarhus og København, og tilbyder check-in på kun 20 min. og hjælp med den videre transport i begge havne. Vi tilbyder rejser til personer i alle aldre, hvilket gælder børn, unge samt voksne og seniorer. Der er heriblandt mulighed for studie- og seniorrabat samt last-minute-tilbud ved bestemte afgange.

Udover almen transport med vandflyveren tilbyder NORDIC Seaplanes også en lang række services og specialflyvninger. Der er løbende flyvende sightseeings over Aarhus og København samt flyvende vin-, gin og champagnesmagninger i samarbejde med lokale restauranter i både Aarhus og København. Derudover er der mulighed for at booke flyvninger i forbindelse med fødselsdage eller firmaudflugter.

Har du brug for at få en pakke hurtigt leveret tilbyder Seaplanes også pakketransport, så dine pakker hurtigt og sikkert kan fragtes mellem Smilets By og Hovedstaden.

Lyder dette som noget for dig? Tjek fartplanen allerede nu og find den afgang, der passer dig. Ved yderligere spørgsmål omkring rejsen, specialflyvninger i forbindelse med arrangementer eller andet, kan vi kontaktes på:

**NORDIC Seaplanes**

Telefon: +45 70 20 00 60

Mail: fly@seaplanes.dk

København
Nordre Toldbod 29

1259 København

Aarhus
Østhavnsvej 37

8000 Aarhus C

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
70 20 00 60