Onsitehosts IVS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du på ferie i København for første gang, eller vil du bare gerne opleve byen på en ny måde i selskab med venner eller kollegaer? Så lad OnSiteHosts arrangere en guidet tur i København for jer.
OnSiteHosts er et dansk firma, hvis mission det er at give dig og dit selskab den bedst mulige oplevelse når i lægger vejen forbi Danmark. Vi leverer skræddersyede ture, hvor du som gæst bestemmer rammerne, og vi herefter udfylder dem med alskens oplevelser og overraskelser. Vi lover personlig betjening - selvfølgelig på jeres modersmål.
Vi arrangerer blandt andet guidede ture i København, ofte med et tema, eksemelvis historiske ture eller slotsture. Vi tilbyder alle former for transport, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde turen. Alt efter ønske tilbyder vi fx transportmuligheder som Segway, cykeltaxa eller bus.
Lige meget om du efterspørger en intim rundvisning i København med familien eller en spændende byvandring på Christianshavn for dig og dine ansatte, så kan vi føre dine drømme ud i livet.
Vil du vide mere eller bestille dit rejseminde allerede i dag, så kontakt os på vores telefonnummer 70 88 37 18 eller via vores mail info@onsitehosts.com. Vi glæder os til at arrangere din unikke oplevelse i København

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
22107770