PalleKoncept ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Pallekoncept er en danskejet virksomhed med base i Gadstrup på Sjælland. Vi har 10 års erfaring med køb og salg af alle slags paller til hele Danmark. Vi arbejder med to former for kunder, da Pallekoncept sælger paller og køber paller.

Er du på udkig efter nye paller?

Vores konsulenter har mere end 10 års erfaring med paller og specialpaller. Pallekoncept kan derfor give dig gode råd i, hvilken slags palle, du skal vælge ud fra den vare, du ønsker transportere. Kvaliteten af pallen betyder her særlig meget. Du vælger således kvaliteten af pallen ud fra din vares kvalitet. Af og til kan billige paller paller en god løsning. I andre tilfælde skal du investere de dyre paller.

Har du brug for at sælge dine paller? Vil du have en god pris for dine paller?

Vi har også mulighed for at købe dine paller, hvis de er i god stand. Vi er interesseret i de fleste slags paller, hvor prisen afhænger af standen og palletypen. Eksempelvis er der forskel mellem EURO paller og engangspaller. Hvis du vil sælge dine paller, tilbyder vi at afhente pallerne på din adresse. Vores chauffør tæller dine paller og derefter overfører vi pengene til dit kontonummer.

Kontakt os i dag og få en god pris på køb eller salg af paller.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
46 56 02 16