Partnerservice Hver Gang ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Leder du efter et firma med stor ekspertise indenfor service og rengøring af kontorer? I så fald står Partner Service til din rådighed.

Vi er en moderne virksomhed, der gør det nemt for danske virksomheder at sammensætte en totalløsning, der samler flere forskellige services hos én udbyder. Denne løsning sikrer dig et minimum af besvær, så du kun skal koncentrere dig om det du gør bedst.

Vi står for en bred vifte af ydelser, der får hverdagen til at køre lidt lettere for de firmaer, der benytter sig af rengøring og kontorservice hos os. Levering af vand og frugt, pasning af planter og almindelig kontorrengøring er bare et udpluk af de ting, vi påtager os ansvaret for.

Samtlige ansatte hos os har omfattende erfaring fra rengøringsbranchen. Arbejdsglæde og iver efter at levere et godt resultat er kendetegnende for vores rengøringsassistenter.

Vi har tilfredse kunder i hele det danske land, og vil meget gerne assistere dig med vedligeholdelsen af dit kontor. Ønsker du mere information, kan du altid kontakte os på vores telefonnummer +45 36 92 19 93 eller på mail kontakt@partnerservice.dk Vi holder til på Amager, nærmere bestemt Bådehavnsgade 42, og vi ser frem til at vedligeholdelsen af dit kontor.

Partnerservice Hver Gang ApS
Bådehavnsgade 42, 2
København SV 2450
51 92 84 60

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
51 92 84 60