PEPworldwide A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

PEPworldwide er en verdensomspændende organisation, der beskæftiger sig med medarbejdereffektivisering for virksomheder i både Danmark og udlandet. De er specialiseret i at hæve effektiviteten blandt medarbejdere ved at ændre og optimere arbejdsrutiner ved brug af specifikke metoder.

Deres primære metode er et personligt effektivitetsprogram, der er tilpasset den enkelte virksomhed og medarbejderne heri. Det primære formål med programmet er at skabe forbedringer i produktiviteten på arbejdspladsen. Her frigives tid til at den enkelte medarbejder kan fokusere på personlig udvikling, nå deres enkelte målsætninger og deres hovedopgave i dagligdagen.

Med over 25 års erfaring er PEPwolrdwide i dag Danmarks førende konsulenter indenfor personlig effektivisering. Med deres brede erfaring inden for medarbejdercoaching, er det blevet synliggjort, at PEP er den ultimative metode til at højne effektiviseringen blandt medarbejdere. Og ikke mindst øger den også medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen, fordi den skaber balance mellem livet og arbejdslivet, frigiver tid til udvikling af viden og giver medarbejderne mulighed for at udvikle evner og ambitioner.

Hvis du gerne vil læse mere om PEPworldwide, kan du finde mere information på hjemmesiden http://pepworldwide.dk. Du kan kontakte PEPworldwide på telefon 49 25 14 94 eller skrive en mail til kontakt@pepworldwide.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
49251494