Praksis for Osteopati

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

John Noesgaard er indehaver af Praksis for Osteopati, der er en behandlingsklinik i det centrale Århus. I sin praksis hjælper John Noesgaard dagligt klienter med fysioterapeutiske og osteopatiske behandlinger mod ubehag og smerter i kroppen. I sin funktion som både fysioterapeut og osteopat i sin klinik i Århus, anser han kroppen i sin helhed såvel som i sin diagnosticering og behandling. Der er ofte en sammenhæng mellem flere dele af vores krop, og derfor er den holistiske tilgang ofte den, der giver klienten det mest effektfulde resultat.

Osteopati og fysioterapi kan afhjælpe de fleste gener. Det gælder uanset om der er tale om skader opstået i forbindelse med sport og smerter man ikke kender årsagen til på forhånd. Har du gener eller smerter i kroppen, skal du være velkommen til at kontakte fysioterapeut og osteopat John Noesgaard i Århus. Her kan du få en forklaring på dine udfordringer og få sammensat et behandlingsforløb med klare resultater.

Du kan kontakte klinikken på 71 72 54 72 eller sende en mail til John Noesgaard til kontakt@praksisforosteopati.dk. For mere information om behandlinger, kan du besøge hjemmesiden www.praksisforosteopati.dk.

Praksis for Osteopati
Morten Børups Gade 10B
Speciallægernes Hus
8000 Aarhus C
71 72 54 72

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
71725472