Psykolog Melinda Marton

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har du udfordringer, der er for omfattende til at du kan håndtere dem alene? Det er ikke noget at skamme sig over! Alle kan få brug for professionel hjælp og vejledning til at udrede et bestemt problem. Er du på udkig efter en, du kan tale fortroligt med og som kan udstyre dig med redskaber til at ændre dit liv i en positiv retning? Så er det bedste du kan gøre, at bestille tid hos en kompetent psykolog.

Mit navn er Melinda Marton og jeg er autoriseret psykolog med praksis i centrum af København. Jeg tilbyder alt fra kognitiv adfærdspsykologi til behandling af personer med alkoholmisbrug og spiseforstyrrelser. Jeg har studeret i hele verden og har bl.a. læst på Greenwich University, hvilket gør, at jeg både er i stand til at byde danske og udenlandske patienter velkommen i min praksis.

Hos Melinda Marton udfører jeg et omfattende udvalg af sessioner og behandlinger, som passer ind i budgettet hos både en studerende og en pensionist. En gennemsnitlig konsultation på 60 minutter kan fås for blot 800 kr.

Du finder Psykolog Melinda Marton på Vesterbro, nærmere bestemt Vester Voldgade 100, blot 5 minutters gågang fra Rådhuspladsen. Du er til hver en tid velkommen til at til at kontakte mig på mail info@melindamarton.dk eller på telefon +45 29 82 74 17. Jeg glæder mig til møde dig og forhåbentlig hjælpe dig til at forøge din livskvalitet.

Psykolog Melinda Marton
Vester Voldgade 100
1552 København V
29 82 74 17

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
29827417