Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hos Rennex Terrazzo- og Gulvrenovering er vi førende inden for behandlinger og renoveringer af gulve lavet af hårdt materiale. Som virksomhed tilbyder vi gulvbehandling og renovering til store og små virksomheder, den offentlige sektor, organisationer og konsumenter. Vi har over 40 års erfaring, hvilket er din sikkerhed for, at alt vores arbejde bliver eksekveret af rutinerede og særdeles veluddannede håndværkere. Vores arbejde udføres altid med henblik på at få et flot og rent gulv, der er modstandsdygtigt over for den daglige slitage som det bliver udsat for. Ydermere er vi konstant opmærksomme på at benytte materialer og metoder der dels er miljøvenligt og dels skåner gulvet. I øvrigt holder vi løbende øje med banebrydende, kreative produkter og rengøringsmidler til rengøring af gulve.

Udover de traditionelle afslibninger kan vi endvidere tilbyde dybderens. Dybderens øger levetiden af alle former for hårde gulve ligesom der tilsvarende ingen støv- og støjgener er forbundet med dybderens. Endvidere er dybderens på mange områder et funktionelt og meget mere effektivt alternativ til andre behandlinger af gulve.

Vil du vide mere om vores arbejde er du velkommen til at ringe til Renex Terrazzo- og Gulvrenovering. Vi glæder os til at høre fra dig.

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS
Damhus Boulevard 69
2610 Rødovre
36460144

Evt. telefonnummer
36 46 01 44