Rest-Room By Norling

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Jeg hedder Jannie Norling, og jeg er kropsterapeut med klinik i Kastrup. Jeg har mærket på egen krop, hvor virkningsfuld kropsterapi kan være, og det var sådan interessen for denne terapi opstod.

I min behandling med kropsterapi har jeg en holistisk tilgang og fokus på kroppen. Jeg behandler med dybdegående massage, der kan løsne spændinger og lindre smerter. Ofte forbinder jeg massagen med stræk og zonetryk for at give dig de bedste resultater.

Som klient hos mig, giver jeg også mulighed for at forbinde den fysiske behandling med samtaler, da min erfaring har vist mig, at krop og sind ofte har en stor sammenhæng. Begge behandlingstyper skal gerne bidrage til, at du lærer at mærke din krop og bliver afslappet og afspændt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil vide mere om mine behandlinger. Du kan henvende dig telefonisk på 71 70 79 59 eller skrive en mail til norling@rest-room.dk. For tidsbestilling kan du bruge kontaktformularen på min hjemmeside www.rest-room.dk. Jeg glæder mig til at give dig en god behandling.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
71707959