Restaurant Naert

Hjemmeside kategori:
Beskrivelse:

Leder du efter en restaurant i centrum af København, som tilbyder nordisk-inspirerede smagsoplevelser? Restaurant Naert, på den gamle brostensbelagte gade, Pilestræde, tager udgangspunkt i den gode, gamle nordiske madlavning, men er samtidig ikke bange for at forny de klassiske konsistenser og smagskombinationer. Restaurant Naerts spisekort udskiftes med sæsonen, da vi på denne måde kan tilberede det bedste naturen har at byde på.

Ordene kompromisløs, smagfuld og jordnær beskriver bedst Restaurant Naert. Vores indretning er simpel og sort/hvid, så der er fuldt fokus på serveringerne. Hos Naert har du bl.a. mulighed for at bl.a. smage andehjerte, rømme og svele. Oversete smage som vil overraske dine sanser.

Vil du høre mere om vores menu, kan du altid kontakte os over mail på info@restaurant-naert.dk eller over telefon på 61 15 71 57. Ønsker du blot at booke et bord, kan du bruge vores online bookingsystem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Restaurant Naert i hjertet af København, nærmere bestemt Pilestræde nr. 63, til et måltid, der mikser de oprindelige nordiske tilberedningsmetoder med moderne teknikker og smagskombinationer.

Restaurant Naert
Pilestræde 63
1112 København K
61157157

Hjemmesidens webadresse:
Evt. telefonnummer:
61157157
Disclaimer