Restyled by Tina Edgar

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Bag Restyled står indretningsarkitekt Tina Edgar, der med stor erfaring har hjulpet både erhverv- og private kunder med at skabe rum, der passer til hvem de er og deres behov. Tina Edgar har altid haft en filosofi om, at det ikke behøver at være kosteligt at bo moderne og stilfuldt. Og det kommer også til udtryk i Tina Edgars stilretning. Restyled skaber moderne indretning med et twist af ældre møbler for at skabe en personlig stil, der viser, hvem der bor i hjemmet.

For sine erhvervskunder kan hun bidrage med at skabe funktionelle kontorer eller professionelle showrooms, mens hun for boligejere kan hjælpe med alt fra farveprøver til en ny indretning og styling af hele hjemmet.

Har du brug for hjælp til din boligindretning, er Restyled altid klar til at give deres bud på en moderne og personlig indretning. Restyled ligger i Århus og hjælper kunder fra hele Jylland, der har brug for inspiration til deres indretning.

Vil du gerne have rådgivning om din indretning, er du velkommen til at kontakte Restyled på telefon 26 36 12 91 eller via mail til info@tinaedgar.dk. Du kan også finde inspiration til din indretning ved at besøge hjemmesiden på www.restyled.dk.

Restyled by Tina Edgar
Silkeborgvej 257A
8230 Åbyhøj
26 36 12 91

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
26361291