Rødovre Tandlægerne ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Skal du til at finde en ny, professionel tandlægeklinik, i Rødovre eller omegn, til at varetage din mund- og tandsundhed? En moderne klinik, der benytter sig af den nyeste teknologi? Så står Rødovre Tandlægerne klar til at byde dig velkommen!
Vi er et hold bestående af to tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. I fællesskab arbejder vi for at du får en god og behagelig oplevelse i tandlægestolen. Vores vision er at behandle vores patienter, som vi selv vil behandles.
Hos Rødovre Tandlægerne udfører vi alle almindelige behandlinger, men vi har specialiseret os i tandimplantater og usynlig tandretning med Invisalign. Vi udfører tandregulering på både børn og voksne med det revolutionerende Invisalign-system. Vi er førende inden for avancerede tandbehandlinger, både æstetiske og funktionelle, så du kan trygt overlade behandlingen til vores dygtige personale.
Vi har adresse på Tårnvej 55, 2610 Rødovre. Der er parkeringspladser i gården og tager du bussen, stopper bus 9A mod Glostrup Station ved Rødager Allé få meter fra vores klinik. Vil du vide mere om usynlig tandregulering, implantatbehandling eller almen tandpleje er du velkommen til kontakte os på telefon 36 70 32 66 eller via mail info@taarnvej55.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen som ny patient.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
36703266