SALT bar og restaurant

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

I hjertet af København K finder du SALT bar og restaurant, en nordisk og moderne restaurant, der ledes af køkkenchef Rasmus Møller Nielsen.

Restauranten er lokaliseret i det flotte Admiral Hotel i et ældre pakhus fra 1780’erne, der med sin rige historie tilfører restauranten en unik stemning. I restauranten kan du nyde klassisk dansk mad, der er kombineret med innovative smagsindtryk. Gennem nye og moderne teknikker kombinerer restaurantens kokke med præcision tradition med nytænkning og tilfører det danske køkken nytænkende smage.

I den nordiske restaurant i Toldbodgade i Københavns centrum, kan du både få serveret flere mindre retter efter eget valg eller bestille en lækker treretters menu. Dertil kan du gå på opdagelse i restaurantens vinkælder, der byder på et bredt udvalg af vine der kan supplere enhver menu og smag.

Ønsker du at bestille et bord til en aften med moderne dansk mad i fokus, kan dette gøre via hjemmesiden www.saltrestaurant.dk, ved at skrive en e-mail til info@salt.dk eller ringe direkte til restauranten på telefon 33 74 14 44.

SALT bar og restaurant
Toldbodgade 24-28
1253 København K
33 74 14 44

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
3374 1444