Servicegruppen NORD

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Ønsker du mere tid til at gøre hvad du holder af i stedet for at skulle spilde din tid på rengøring? Med professionel rengøring får du et rent hjem uden selv at skulle ofre tiden på det.

Servicegruppen Nord er en professionel rengøringsvirksomhed, der tilbyder service til virksomheder, men i særlig grad til private. Siden 2010 har vi sat en ære i at drive vores virksomhed efter vores nøgleord fleksibilitet, tryghed og kvalitet.

Tillid er den ultimativt vigtigste bestanddel i et samarbejde om rengøring. Når du er kunde hos os, tildeler vi dig en fast rengøringsassistent, som du bliver grundigt præsenteret for og som du stoler på vil behandle dit hjem ordentligt. Vi tilbyder nøglesikkerhed, og skulle uheldet være ude, dækker vores forsikring over eventuelle skader. Dette sikrer dig et behageligt og tillidsfuldt samarbejde med os.

Vi varetager rengøringen for familier og erhverv på hele Sjælland, skal vi også komme hjem til dig? Har du brug for mere information om vores rengøringsydelser, er du velkommen til at tage kontakt til os ved at sende en mail til kontor@servicenord.dk eller ringe til os på telefon +45 53 53 66 00. Derudover har du også mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at overtage din rengøringstjans, og dermed frigive tid til din fornøjelse.

Servicegruppen NORD
Hovedgaden 26-28
2970 Hørsholm
53 53 66 00

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
53 53 66 00