Servicenordic

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Rengøringsvirksomheden, ServiceNordic, blev etableret i 2017 med en klar vision om at levere kvalitetsrengøring for kunder i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Alle medarbejder har hver dag fokus på altid at sikre resultater af bedste kvalitet og høj service, så et samarbejde kan blive langvarigt og stabilt.

Virksomheden hjælper både private og erhvervsdrivende, hvor ServiceNordic blandt andet kan assistere med rengøringsopgaver som algebehandling og privat rengøring.

De står gerne klar til at dele ud af deres viden og kompetencer inden for rengøringsydelser, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Derfor kan du altid kontakte ServiceNordic, hvis du har behov for hjælp til blandt andet privat rengøring eller graffitirens.

Du er altid velkommen til at besøge deres hjemmeside på www.servicenordic.dk, hvis du vil læse mere om deres . Du skal også være velkommen til at kontakte dem, hvis du gerne vil modtage et tilbud på en specifik opgave. Du kan ringe på 21 45 48 93 eller sende en mail til info@servicenordic.dk.

ServiceNordic
Malurthaven 22
2730 Herlev
21 45 48 93

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
21454893