Smartfix.dk

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

SmartFix er er en af Københavns mest rutinerede reparatører inden for alt elektronisk tilbehør - som mobil, computer og tablets. Med stor fleksibilitet og effektivitet reparerer de dagligt deres kundes elektroniske udstyr på deres adresse på Falkoner Allé på Frederiksberg.
De ved, at vi i dag bruger vores mobiler eller computere dagligt både i vores arbejde og i vores private liv. Netop derfor er de også opmærksomme på, at reparationerne gerne skal foregå hurtigst muligt, så du igen kan komme i kontakt med omverdenen og udføre dit arbejde. Derfor modtager du altid en hurtig service af højeste kvalitet.
Hos SmartFix skal den gode service og en fair pris også gå hånd i hånd.
Uanset om du har brug for en iphone reparation, en Ipad reparation eller en mac reparation, vil dit elektronik være i sikre hænder på Frederiksberg hos Smartfix. Alle mærker er mulige at få repareret, og du er dermed altid velkommen til at bestille deres service, hvis du har brug for en reparation af andet end Iphones - da reparation af Huawei og Samsung kan lade sig gøre.
Du kan altid kontakte medarbejderne hos SmartFix, hvis du har spørgsmål til en reparation. Besøg hjemmesiden på www.smartfix.dk og udfyld kontaktformularen, så vender de tilbage til dig.
Du kan også kontakte dem på telefon 93 98 94 88
SmartFix
Falkoner Allé 37
2000 Frederiksberg

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
93989488