Sneuniverset

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Sneuniverset er en videoblog, der handler om sne og snerydning hele året rundt. Sneuniverset er en del af virksomheden ved navn Snevagten, der er ejet af Christoffer Gade. Sneuniverset beskæftiger sig med sne sommer og vinter, og via videoindlæggene får du således et unikt indblik i snerydningsbranchen.

Vi udgiver en ny tilføjelse til videobloggen én gang om ugen. Det kan godt være, at det sjældent sner mere end 2-3 måneder om året, men vi er forberedte alle årets 365 dage.

Når du har besøgt vores blog, får du måske lyst til at tage kontakt til Snevagten A/S for at indgå en aftale om din eller din virksomheds snerydning. Snevagten tilbyder snerydning med garanti, og du kan til hver en tid ringe på 38 71 17 00 så sammensætter vi et tilbud til dig.

Vi tilbyder snerydning i hele Danmark, både i Hovedstaden, på Fyn, i Jylland og på Bornholm. Ring til os når du har brug for en professionel samarbejdspartner til snerydning, og hold dig opdateret på Christoffer Gades arbejde på Sneuniverset.dk hele året rundt.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
38711700