Søvnlab

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Virksomheden Søvnlab.dk består af tandlægefaglige medarbejdere, der arbejder for at dele deres viden om behandling af patienter med søvnapnø eller snorken. De samarbejder med producenter, der udformer særlige snorkeskinner, der har vist stor effekt hos et stort antal patienter.

Søvnlab.dk ønsker at tilknytte deres medarbejdere til Danmarks mange tandklinikker, hvor de kan dele deres erfaringer med snorkeskinner og behandling mod søvnlidelser. De ønsker desuden at uddanne tandlæger inden for behandling med snorkeskinner, så patienter kan modtage en kvalitetsrig behandling.

Mange patienter med søvnapnø modtager behandling med CPAP, når de lider af søvnapnø eller snorken. En snorkeskinne er en langt mere behagelig behandlingsform for patienten. En snorkeskinne kan ofte hjælpe op mod 40% af mennesker, der har problemer med søvnapnø.

Vil du læse mere om Søvnlab.dks produkter og ydelser, kan du besøge hjemmesiden på www.soevnlab.dk. Du er også velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål på telefon 78 77 16 45.

Søvnlab.dk
Vester Voldgade 86
1552 København V
78 77 16 45

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
78771645