STOKVÆRK ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Skandinavisk design nyder stor popularitet i disse år pga. dets enkle og rene æstetik. I Espergærde ligger Stokværk, et design- og bolighus, med fokus på det bedste inden for skandinavisk design. Stokværk fører varer i kategorierne livsstil, tøj, sko, gaver med mere. Hvad enten du leder efter en praktisk hylde, et lækkert duftlys, en flot kjole eller måske bare en lille venindegave, kan du finde det hos Stokværk.

Stokværk er både en fysisk butik og en webshop. Butikken ligger i Espergærde Centret på Øster Torv 8, 3060 Espergærde, men vores webshop leverer til hele landet. Køber du for over 499 kr. er fragten gratis.

Hos Stokværk samarbejder vi med et væld af lækre brands som for eksempel Cozy Living, Second Female, Jane Kønig, Nicolas Vahé m.m.

Vi vil gerne være med til at give inspiration, og derfor lægger vi stor vægt på de sociale medier. Like os på Facebook eller Instagram for at holde dig ajour med de nyeste trends på den skandinaviske designscene. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af noget.

Vil du høre mere om Stokværk, kan du tage kontakt til os ved at sende en mail til info@stokvaerk.dk eller give os et kald på telefon +45 22 93 30 60. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
22 93 30 60