Succes på jobbet

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Vil du have mere succes på jobbet, uden at give afkald på noget på familiefronten? Sucess på jobbet er en vidensbank, der indeholder evidensbaseret forskning inden for personlig- og organisationsudvikling. Herudover finder du inspirerende onlinekurser, gratis informationsmateriale og datoer på foredrag, der kan guide dig på vej.

Succes på jobbet ejes af Henrik Leslye, der er uddannet erhverspsykolog og business coach. Leslye har udviklet online forløb, som du kan gå i gang med når du har tid og lyst. De online kurser henvender sig til dem, der gerne vil være mindre stressede og i stedet få mere overskud.

Online kurserne udbudt af Succes På Jobbet fokuserer på trivsel, håndtering af stress og mental styrke. Du kan blandt andet påbegynde kurset Stresshåndtering 2.0 eller Styrketesten, som kan hjælpe dig med at lokalisere dine styrker og få succes.

Uanset hvilket online kursus du tager, fx et kursus i stresshåndtering, kan du stole på, at de er professionelle og baseret på evidensbaseret forskning.

Vil du starte et online kursus, så tag et kig på hjemmesiden succespaajobbet.dk. Vil du vide mere? Så send en besked til succespåjobbet.dk

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
21634399