SunFlux ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Virksomheden Sunflux består af specialister i LED belysning. De arbejder hver dag på at finde de rette LED løsninger for virksomhedens kundegruppe, der tæller både offentlige og private kunder samt erhvervskunder.
Sunflux arbejder hver dag ud fra deres vision om, at det skal være muligt for store såvel som små kunder at udskifte deres eksisterende lys-løsninger med mere miljøvenlige lyskilder, der sikrer anvendelighed mange år frem . Netop derfor er de førende og billigste leverandører af fx high power LED pærer, som kan findes på deres webshop.
Desuden finder du på webshoppen et stort sortiment, hvor du kan finde blandt andet LED bånd, LED indbygningsspot og andre LED lyskilder. Fordi de har høje krav til alle deres leverandører, har de samlet produkter af højeste kvalitet, således at deres kunder får den rette løsning.
I et samarbejde med Sunflux kan du altid modtage rådgivning og hjælp af virksomhedens lyseksperter, der ud fra dine behov og ønsker, kan finde en løsning, der matcher dine krav til lyskilder.
Vil du gerne gå på opdagelse i deres sortiment, kan du besøge deres hjemmeside på www.sunflux.dk . Vil du gerne i kontakt med deres rådgivere, kan du ringe til dem på tlf. 43 47 42 72 eller sende en mail til service@sunflux.dk, så vender de tilbage til dig hurtigst muligt.
Sunflux ApS
Naverland 15
2600 Glostrup
43 47 42 72

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
43474272